RTVS - Swisspearl
RTVS, Kosice, Slovakia
RTVS, Kosice, Slovakia
RTVS, Kosice, Slovakia
RTVS, Kosice, Slovakia
RTVS, Kosice, Slovakia
RTVS, Kosice, Slovakia
RTVS, Kosice, Slovakia
Oppgradert for mer effektivitet
RTVS | Košice, Slovakia

Radio and Television Studios of Slovakia (RTVS) ligger i nærheten av of Košices historiske sentrum. I likhet med mange eldre bygninger i byen er bygget nylig blitt renovert. Målet for prosjektet var å renovere den sentrale administrasjonsbygningen og øke energieffektiviteten og kostnadseffektiviteten. Noe av det viktigste var å renovere bygningskledningen.

Lettveggen ble oppgradert ved å kombinere et værbestandig system og et ventilert fasadesystem med en kledning av rødbrune Swisspearl-plater montert vertikalt. Fremspringende gråpussede halvpilarer med mellomrom og vertikale vindusrekker forsterker den vertikale rytmen. Fasadene til sendingsrommet, som stikker ut over de inntilliggende kontrollrommene og kontorene, er kledd med Swisspearl-plater skåret i vinkel for å skape en dynamisk, ukonvensjonell effekt.

RTVS, Kosice, Slovakia
  • PlassKošice, Slovakia
  • ArkitektDGA design graphic architecture s.r.o., Košice, Slovakia
  • EierenRTVS, Košice, Slovakia
  • År2019
  • FotografMeraner & Hauser OHG/SNC, Bozen, Italia
Tilbake til oversikten

Velg flere referanser og lag din egen individuelle referansebok for nedlasting.

Din personlige referansebok er klar for nedlasting (0)

Din personlige referansebok
Du befinner deg nå på:
swisspearl.com/no/inspiration/referanseprosjekter/rtvs