RTVS - Swisspearl
Sustainability Campaign_Tree.jpg
Nuo ko prasideda tvarumas?

Sužinokite, ką trys "Swisspearl" kolegos daro, kad skatintų tvarumą savo asmeniniame gyvenime ir įmonėje.

Sužinokite jų istorijas
RTVS, Kosice, Slowakei
RTVS, Kosice, Slowakei
RTVS, Kosice, Slowakei
RTVS, Kosice, Slowakei
RTVS, Kosice, Slowakei
RTVS, Kosice, Slowakei
RTVS, Kosice, Slowakei
Modernizēšana, lai palielinātu efektivitāti
RTVS | Košice, Slovākija

Slovākijas Radio un televīzijas studija (RTVS) atrodas netālu no Košices vēsturiskā centra. Tāpat kā daudzas senākas ēkas pilsētā, arī šī ēka nesen tika atjaunota. Projekta mērķis bija atjaunot centrālo administrācijas ēku un uzlabot tās energoefektivitāti un rentabilitāti. Tādējādi viens no galvenajiem aspektiem bija ēkas pārseguma atjaunošana.

Caurspīdīgā fasāde tika modernizēta, apvienojot siltumizolācijas sistēmu un ventilējamās fasādes sistēmu ar vertikālā virzienā montētu rūsganas krāsas Swisspearl paneļu apšuvumu. Noteiktos intervālos izvirzītie pelēkā apmetuma pīlāri un logu vertikālās joslas paspilgtina vertikālo cikliskumu. Apraides telpas fasādes, kas paceļas virs apkārtējām vadības telpām un biroju telpām, ir apšūtas ar Swisspearl paneļiem, kas sagriezti slīpi, lai radītu dinamisku, netradicionālu efektu.

RTVS, Kosice, Slowakei
  • VietaKošice, Slovākija
  • ArhitektsDGA design graphic architecture s.r.o., Košice, Slovakija
  • BūvnieksRTVS, Košice, Slovakija
  • Gads2019
  • FotogrāfsMeraner & Hauser OHG/SNC, Bozen, Italija
Atpakaļ uz pārskatu

Atlasiet vairākas references un izveidojiet savu individuālo lookbook lejupielādei

Jūsu individuālā lookbook lejupielādei (0)

Jūsu individuālais lookbook