Davis-Harrington Welcome Center - Swisspearl
Student Welcome Center, Springfield, Missouri, USA
Student Welcome Center, Springfield, Missouri, USA
Student Welcome Center, Springfield, Missouri, USA
Student Welcome Center, Springfield, Missouri, USA
Student Welcome Center, Springfield, Missouri, USA
Student Welcome Center, Springfield, Missouri, USA
Student Welcome Center, Springfield, Missouri, USA
Tunnistettavaa arkkitehtuuria
Davis-Harrington Welcome Center | Springfield, MO, USA

Rakennuksen ulkopinnoissa on yhdistetty eri materiaaleja ympäröivän kampuksen kontekstien mukaisesti. Rakennuksen takana pohjakerros on pääasiassa kalkkikivipintaa. Pohjoispuolella julkisivu on läpinäkyvämpi ja kulminoituu kapenevaan lasiseinään, joka korostaa rakennuksen pääsisäänkäyntiä. Arkkitehdit hyödynsivät paperinohuelta näyttävää valkoista Swisspearl-levyä itä- ja länsijulkisivujen yläosan lasiseinien varjostamiseen. Paneeli ulottuu hieman rakennuksen terävän kärjen yläpuolelle, ja alaosa taittuu kutsuvaksi katokseksi vierailijoille. Nuottiviivaston innoittama, satunnaiselta näyttävä perforointikuvio päästää hajavaloa atriumiin ja mahdollistaa näkymän ulos toisen kerroksen käytävältä.

Student Welcome Center, Springfield, Missouri, USA
  • SijaintiSpringfield, MO, USA
  • ArkkitehtiDake Wells Architecture, Springfield, USA
  • Rakennuksen omistajaMissouri State University, Springfield, USA
  • KumppaniLoveall Custom Sheet Metal, Springfield, USA
  • ValokuvaajaArchitectural Imageworks, USA
Palaa takaisin

Valitse haluamasi referenssikuvat ja suunnittele yksilöllinen ladattava kuvakirja

Yksilöllinen ladattava kuvakirjasi(0)

Yksilöllinen Lookbookisi
Olet tällä hetkellä:
swisspearl.com/fi/inspiration/referenssit/davis-harrington-welcome-center