Davis-Harrington Welcome Center - Swisspearl
Student Welcome Center, Springfield, Missouri, USA
Student Welcome Center, Springfield, Missouri, USA
Student Welcome Center, Springfield, Missouri, USA
Student Welcome Center, Springfield, Missouri, USA
Student Welcome Center, Springfield, Missouri, USA
Student Welcome Center, Springfield, Missouri, USA
Student Welcome Center, Springfield, Missouri, USA
Budova se signaturou
Davis-Harrington Welcome Center | Springfield, Missouri, USA

Plášť budovy kombinuje různé materiály a komunikuje tak s okolním kontextem areálu. Zadní přízemní prostory jsou z větší části skryty za vápencovým obkladem, směrem na sever průhlednost obvodového pláště vzrůstá a vrcholí zužující se skleněnou clonou, jež zvýrazňuje hlavní vstup do budovy. K opláštění plně prosklených horních částí východní a západní fasády použili architekti zdánlivě tenkou vrstvu bílých panelů Swisspearl. Ta mírně přesahuje za ostrý roh budovy, kde se spodní část mírně odklání a vytváří gesto k uvítání návštěvníků. Zdánlivě náhodné uspořádání kruhových perforací propouští do atria kapkovité světlo a umožňuje výhled z chodníku ve vyšším patře.

Student Welcome Center, Springfield, Missouri, USA
  • UmístěníSpringfield, Missouri, USA
  • ArchitektDake Wells Architecture, Springfield, USA
  • Vlastník budovyMissouri State University, Springfield, USA
  • PartnerLoveall Custom Sheet Metal, Springfield, USA
  • FotografArchitectural Imageworks, USA
Zpět na přehled

Vyberte několik referencí a navrhněte si svůj individuální lookbook ke stažení

Váš individuální lookbook ke stažení (0)

Váš osobní lookbook
Momentálně jste na:
swisspearl.com/cz/inspirace/reference/davis-harrington-welcome-center